Frühling Gewinnspiel
Frühling Gewinnspiel Frühling Gewinnspiel Frühling Gewinnspiel

Λάβετε μέρος, κερδίστε και ακόμη πιο εύκολα απολαύστε ένα ελαφρύ γεύμα!

Γιατί τα φρέσκα φρούτα είναι το καλύτερο σνακ ως ενδιάμεσο γεύμα; Επειδή χωράνε σε οποιαδήποτε τσάντα, προσθέτουν πλούσια σε βιταμίνες ποικιλία στην καθημερινότητα και προετοιμάζονται εντελώς απλά!

Μια δοκιμή αξίζει τον κόπο: Ένας πραγματικά εύγευστος συνδυασμός είναι οι μπανάνες, τα μούρα και άλλα φρούτα με δημητριακά ολικής αλέσεως και τα λαχανικά. Το βάζετε το βράδυ στο ψυγείο και το υγιεινό παρασκεύασμα είναι την άλλη μέρα έτοιμο να το πάρετε μαζί σας και να το απολαύσετε. Έχετε όρεξη για μια δροσιστική φρουτένια απόλαυση ως ενδιάμεσο γεύμα; Με τον σωστό εξοπλισμό, τα φρούτα μετατρέπονται πολύ γρήγορα σε ένα πολύχρωμο smoothie – ιδανικό ως πηγή ενέργειας για τον δρόμο. Η συμβουλή μας για αυτούς που λατρεύουν να πίνουν νερό: Τα κομμένα φρούτα μέσα στη φιάλη νερού προσφέρουν μια τονωτική αλλαγή και μια έξτρα ώθηση βιταμινών.

Θέλετε τώρα αμέσως να απολαύσετε ένα ελαφρύ γεύμα; Το μόνο που χρειάζεστε είναι όρεξη για μια φρουτένια απόλαυση και λίγο τύχη.

Κληρώνουμε τρία κομψά ψυγεία Smeg. Δεν έχουν μόνο μια πραγματικά κομψή εμφάνιση, αλλά διατηρούν κάθε παρασκεύασμα απόλυτα φρέσκο. Ανοίξτε την πόρτα και είστε έτοιμοι! Λάτρεις των smoothie προσοχή: Ένα από τα έξι σταθερά μίξερ της Smeg (συμπερ. Bottle to go) μπορεί να σας μαγέψει πολύ σύντομα με τα υγιεινά φρουτοποτά του. Επίσης, ένα υπέροχο δώρο για έναν υγιεινό τρόπο ζωής είναι οι φιάλες νερού με θήκη εγχυτήρα φρούτων. Μία από τις συνολικά 12 φιάλες σάς περιμένει να τη χρησιμοποιήσετε.

Απαντήστε απλώς στην ακόλουθη ερώτηση και κερδίστε με λίγη τύχη μία από τις βοηθητικές συσκευές μας για την προετοιμασία υγιεινών σνακ συνολικής αξίας πάνω από 5.000 ευρώ.

Όροι συμμετοχής της Dole


Η προωθητική ενέργεια «100% Natural Snacking» είναι ένας διαγωνισμός της Dole Europe GmbH, Stadtdeich 7, 20097 Αμβούργο, Γερμανία (Dole) και διαρκεί από τις 31 Αυγούστου 2018 έως τις 21 Οκτωβρίου 2018.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν όλα τα άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και κατοικούν στην Ευρώπη, με εξαίρεση τους εργαζομένους των εμπλεκόμενων επιχειρήσεων (Dole Europe GmbH, segmenta communications GmbH), καθώς και άλλα άτομα που εμπλέκονται στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση της ενέργειας και την οικογένειά τους (συγγενείς 1ου και 2ου βαθμού) όπως και μέλη που διαμένουν κάτω από την ίδια στέγη

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανεξάρτητη από την απόκτηση προϊόντων και υπηρεσιών. Αποκλείεται η συμμετοχή με πλήρως αυτόματη εγγραφή στον διαγωνισμό.

Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η σύνδεση στο Διαδίκτυο. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του διαθέσιμου εντύπου εγγραφής. Δηλώσεις συμμετοχής που υποβάλλονται τηλεφωνικά, ταχυδρομικά ή μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν λαμβάνονται υπόψη.

Η καταληκτική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής είναι η 21η Οκτωβρίου 2018. Καθοριστική είναι η ημερομηνία αποστολής των στοιχείων των συμμετεχόντων (διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα και επώνυμο, ταχυδρομική διεύθυνση).

Μεταξύ όλων των συμμετεχόντων με δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό, οι νικητές αναδεικνύονται με κλήρωση. Για τη συμμετοχή στην κλήρωση, προϋπόθεση αποτελεί η σωστή απάντηση στην ερώτηση του διαγωνισμού. Καθορίζονται τρεις πιθανές απαντήσεις.

Ο διαγωνισμός διεξάγεται σε συνεργασία με την εταιρεία Smeg (Smeg Deutschland GmbH), η οποία χορηγεί ως βραβεία συνολικά τρία ψυγεία και έξι μίξερ.

Τα βραβεία του διαγωνισμού είναι τα εξής: τρία ψυγεία Smeg (δυνατότητα επιλογής χρώματος κατόπιν συνεννόησης), έξι σταθερά μίξερ Smeg (σε κόκκινο χρώμα) συμπερ. φορητής φιάλης "Bottle to go", καθώς και δώδεκα φιάλες νερού με θήκη εγχυτήρα. Κάθε συμμετέχων μπορεί να κερδίσει ένα μόνο βραβείο.

Οι νικητές των βραβείων θα ειδοποιηθούν εγκαίρως μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τη χρήση των πληροφοριών που δόθηκαν κατά τη δήλωση συμμετοχής. Οι νικητές πρέπει να επιβεβαιώσουν αμέσως, το αργότερο 14 ημέρες μετά την ειδοποίηση, τη λήψη του μηνύματος με το οποίο πληροφορούνται ότι είναι οι τυχεροί νικητές. Διαφορετικά, θα επαναληφθεί κλήρωση για την απονομή των εν λόγω βραβείων. Τα βραβεία δεν είναι μεταβιβάσιμα. Σε περίπτωση που υπάρχει φορολογική υποχρέωση για αυτά τα βραβεία, ο συμμετέχων είναι υποχρεωμένος να καταβάλει κατά το δέον τους σχετικούς φόρους.

Εφόσον δεν προβλέπεται ρητώς διαφορετικά, τα βραβεία δεν καταβάλλονται σε μετρητά.
Με την αποστολή των βραβείων, παύουν οι υποχρεώσεις της Dole από τον διαγωνισμό.

Επιπλέον, ο διοργανωτής επιφυλάσσεται του δικαιώματος να τερματίσει ή να διακόψει τον διαγωνισμό ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση για σοβαρούς λόγους και να αποκλείσει συγκεκριμένους συμμετέχοντες από τον διαγωνισμό, εφόσον συντρέχει σπουδαίος λόγος. Η Dole δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη σχετικά με τον διαγωνισμό ή τα βραβεία. Αποκλείεται η προσφυγή σε δικαστήρια. Ισχύει η γερμανική νομοθεσία.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Οι πληροφορίες που συλλέγονται στο πλαίσιο του διαγωνισμού χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την επεξεργασία στο πλαίσιο της συμμετοχής στον διαγωνισμό. Σε περίπτωση που η μεταβίβαση αυτών των πληροφοριών σε τρίτους είναι απαραίτητη για τη διεκπεραίωση του διαγωνισμού και την εξέταση των βραβείων, απαιτείται η συγκατάθεση του συμμετέχοντος. Δήλωση περί προστασίας προσωπικών δεδομένων